tisdag, september 02, 2008

Karaktärer

Fester är ju intressanta. I synnerhet när det är folk från olika bekantskapskretsar som kombineras. Sammantaget så skulle vi alla kunna skriva en bok om alla karaktärer som kom i lördags. Så det blir en liten summering.. och jaaa jag tar bara några..

Killen som plötsligt blivit vuxen och gift. Från att ha systematiskt varit inneboende hos tanter ( som vi alla undrat över)och däremellan rest över världen har blivit stadgad, gift sig och blivit lite lätt influerad av den amerikanska moralen. Inget fel med det men onekligen roligt när man kan märka att något har hänt. Han är dessutom väldigt gift. För man kan bli mer eller mindre gift. Dessutom har han en väl utvecklad bögskräck. Frugan är ytterst trevlig och av det öppna slaget.

Trevliga killen. Killen som är fantastisk på varje fest som alltid lyckas höja stämningen med sin närvaro. Som utan att blinka kan diskutera det mesta utan några skramkänslor. Som dagen till ära valde kukstorlekens variation mellan folkslag som ämne. Utan att dra in sin egen i ämnet. Respekt.

Den lilla killen som alla tjejer inom 2 sekunder vet att han gillar killar. Som lyckades bli plakatfull och tappa sin gaydar. Vilket innebar att han började ragga på alla killar. Med vickande rumpa och drinkar bestående av vodka, vitt vin och cola gjorde han sitt bästa. Relativt kvickt hittade han kvällens offer och avancerade till uttycket " XX var har du dina skor? Jag behöver lite HEELS" för att sedan komma trippande i högklackat och tala för kvällens offer att de snart skulle hem och knulla. Hejdlöst rolig...och ännu roligare när killen som plötsligt blivit vuxen ser eländet..

Prästen som hade vigt paret och inte riktigt stämmer in i den gängse bilden av hur en präst ska vara. Underbart och befriande! Lite lack och sånt och väldigt trevlig.

Killen som åkte på surfresa och tog med sig en uppblåsbar surbräda.. behöver jag säga mer? Men som är fantastisk för att han aldrig tycker att något är jobbigt. Är det minus 30 och han har missat tåget och måste stå ute i kylan så gnäller han inte utan kommer på något som gjort det hela intressant.

Tjejen som ganska kvickt berättar att hon är bisexuell för att sedan berätta om sin problematik att onanera med sin massagestav inför sina hundar. Lite charmerande på nåt sätt och inte pinsamt. Men ganska roligt. Dessutom kunde hon inte för sitt liv tro att jag var såååå gammal.. mer sånt tack!

Sen var det ju tjejen som hade en vit klänning på sig som gav vissa hintar till när Madonna uppträdde på Mtv med Like A Virgin..

Det var roligt att gå igenom kvällen till frukosten. Tycker definitivt att det ska bli mer fester där. Jag kommer till varje pris... och nu framstår livet på jobbet som sensationellt tråkigt.

2 kommentarer:

Blogger Ninde sa...

Ha,ha lysande! Helt enkelt lysande..:D

11:11 fm  
Blogger Ängeln sa...

Jaaa onekligen svårt att överträffa..

1:21 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida