fredag, november 10, 2006

Kombinationer

Eftersom att jag hade ooolidligt mycket tid imorse så kom jag på att jag skulle variera min klädsel. Grävde fram sommarens jeanskjol och kom fram till att det var en alldeles utmärkt fredags outfit. Jeanskjol och stövlar är ju snyggt. När jag väl kom till jobbet hade jag ganska raskt insett följande:

Jeanskjolen är fin. Jättefin. På sommaren. Nu känns den en aning för kort. Nej nej inte oanständigt kort men så där lagom att det inte känns helt bekvämt. Dessutom får jag hela tiden känslan av att den glider uppåt. Det kan man ju krasst sett stå ut med även om det är irriterande. Så den tillhör sommaren inget annat.

Det var det där med kombinationer. För nu är det ju så att jag avskyr strumpbyxor. Det har en tendens att glida ner i grenen och då känner man sig som 10 år igen och går och drar i dem hela dagarna. Så när jag hittade stay-ups i lite tjockare microfiber för några veckor sedan var jag helnöjd.

Självklart passar dessa stay-ups finfint med svarta stövlar till jeanskjolen. Insåg dock ganska kvickt att strumporna har en liten liten tendens att glida neråt. Det hade inte varit ett problem om kjolen hade varit längre. Men nu känns det som att det finns en risk att de glider ner lite för långt och kjolen glider uppåt.

Verkligen lyckat. Det går inte att försöka rätta till stay-ups diskret och varje gång jag försöker dra ner kjolen känns det som att strumporna åker längre ner. Vem har sagt att livet är trist?

4 kommentarer:

Blogger Ninde sa...

Måste vara dagens i-landsproblem. Det enda raka är strumpbyxor, men hur kul är det liksom?:(

3:54 em  
Blogger Ängeln sa...

Jag har en teori om att man kan inte ha sunkiga underkläder och strumpbyxor. Det går helt enkelt bort! Någon måtta får det lov att vara...

4:35 em  
Blogger Ninde sa...

Håller med men snälla kan inte någon uppfinna ett varmt alternativ till kortkjol och strumpbyxor?

5:11 em  
Anonymous Anonym sa...

Idén var bra tyckte jag med jeanskjolen, men sen är det ju tyvärr så att alla idéer inte slår så väl ut i slutänden ;)

Såg en tjej på stan igår med jeanskjol o fick faktiskt en tanke på att rota fram min från i somras, men jag kanske ska strunta i det nu då *s*

11:16 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida